lørdag 11. mai 2019

OVERGI DEG



Vi liker vel alle å ha kontrollen over våre egne liv. Det verste som kan skje er når man mister denne kontrollen. Det kan skje når man selv, eller noen man bryr seg om blir alvorlig syk eller dør. Det kan også skje om du blir handikappet eller får barn med utfordringer som er uforutsigbare. Eller det kan være andre ting som skjer i livet som gjør at man bare føler at man mister kontrollen. Livet kan være hardt her på jorda, og man kan føle jorden svikter under våre føtter, og at man bare ramler i kjelleren.

Mange kan fortelle at i en sånn krisesituasjon, det er da de oppsøker Gud. I desperasjon... Har de ikke bedt tidligere, så er det en god tid å begynne nå. 

Det er også da en del mennesker overlater alt til Gud. Det er da de ber Gud om hjelp og sier til Gud at de ikke lenger selv har kontroll... 
GUD HJEEELP MEEEEG!!!!

Men la det ikke bare være i sånne krisesituasjoner vi blir så overgitt til Gud. Han lengter etter relasjon med sine barn. 
Du er unik, du er verdifull, Guds øyesten.






Livet med Jesus er ikke et liv hvor vi er fritatt fra prøvelser og vanskeligheter, men det er trygt å ha Jesus med hver dag gjennom livet. Og livet er så mye bedre med Gud, Jesus og Den Hellige Ånd.
Når vi overgir oss og gir Han kontrollen over våre liv, kan Han snu livene våre til det bedre. Og livet kan også bli mer spennende å leve. 




«Herren din Gud er i din midte, en helt som frelser. Han fryder seg over deg med glede, han tier i sin kjærlighet, han jubler over deg med fryderop.»
‭‭Sefanja‬ ‭3:17‬ ‭NB‬‬
https://www.bible.com/102/zep.3.17.n


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar