tirsdag 28. mai 2019

SØK MITT ANSIKT

Denne leste jeg i dag. Og det er så sant. En oppmuntring til oss alle.

Søker vi Hans ansikt (søk først Guds rike og Hans rettferdighet) da får vi det vi trenger. Å søke Gud først og legge ALT, hele oss og situasjonen i Guds hender.

Det er da Han kan fylle oss med sin glede og fred. Guds fred som overgår all forstand skal bevare våre hjerter og våre tanker i Kristus Jesus.

Ikke søk Hans hender først og fremst for å få noe. Men søk Hans ansikt, personen Jesus. Tilbe Han, løft Ham opp. Da gir Han oss det vi trakter etter og det vi trenger. Han lønner sanne tilbedere som tilber i Ånd og sannhet. Legg deg i Guds hender, gi kontrollen over til problemløseren. Ingenting er umulig for Gud. Overgi alt til Gud og la Han gjøre det umulige mulig :-)

Gud troner på vår lovsang. Han ønsker å ha en nær relasjon til oss. Ikke bare bønnene våre, eller den lille stunden på Gudstjenesten på søndagen... Han er såååå glad i oss og vil være med oss hele tiden. Når vi jobber, går skole, gjør husarbeid, gjør gode gjerninger. At vi skal være åpne for å lytte til Den Hellige Ånd. Kanskje Han vil tale noe inn i livet vårt, eller inn i livet til en vi snakker med. Du kan snakke med Han mens du gjør husarbeid eller lager middag. Han vil høre din stemme...

Jeg begynner hver morgen med å si: « God morgen Hellige Ånd. God morgen Gud, God morgen Jesus.» Og så legger jeg dagen i Hans hender og ber om at Guds vilje skal skje... «Fader vår» er også en fin bønn og starte dagen med. Gud er nær om du legger deg helt over i hans hender.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar